HYDRIVE åbner første partner i Sverige

AutoStable Motoroptimering er et ungt firma med 15 franchicestationer rundt om i landet. Virksomheden har fra første dag set de problemer som blandt andet tilstoppede dieselpartikelfiltere og EGR-ventiler skaber, og har i lang tid ledt efter en seriøs leverandør som har en løsning på dette.

Svaret er HYDRIVE, og som første station i Sverige har AutoStable fået en flyvende start. På de to første arbejdsdage har de allerede fået booket og gennemført 7 rens på forskellige biler.

” Vi ser virkelig frem mod at udbrede HYDRIVE i Sverige – det var en selvfølgelighed for os at AutoStable skulle have den første HYDRIVE-maskine i Sverige, og få den instaleret på vores nystartede station i Åhus, Skåne, er fantastisk spændende” forklare Victor Gårdh, en af grundlæggerne af AutoStable.

Svenska:

Hydrive hälsar varmt välkomna till sin absolut första partner i Sverige! AutoStable Motoroptimering är ett ungt hungrigt gäng som, genom sin verksamhet med 15 franchisestationer runt om i landet, från första parkett ser de problem som bland annat igensatta dieselpartikelfilter och EGR-ventiler skapar, och har under en lång tid letat efter en seriös leverantör av en lösning på detta. Svaret blev Hydrive, och som första station i Sverige har de fått en flygande start. På sina två första arbetsdagar har de redan bokat och genomfört sju rensningar på olika bilar: ”Vi ser verkligen fram emot att sprida Hydrive i Sverige - det var en självklarhet för oss att AutoStable skulle ha den första Hydrive-maskinen som levereras till Sverige, och att få installera den på vår nystartade station i Åhus, Skåne, är fantastiskt spännande", förklarar Victor Gårdh, en av grundarna till AutoStable.

 

Læs mere om AutoStable på Facebook  og på Instagram

Tilbage til oversigt